Om mig

Vem är Tina Lennholm?

Jag värnar om varje enskild individ, där varje människa som önskar att få leva lyckligt utifrån sina önskningar. Jag brinner för det goda i livet, att vi alla skall tillsammans och var för sig kunna se det goda och därmed kunna förstå varandra bättre. Att få dela med mig av platser där jag har varit, produkter som jag köpt och det som jag tycker är bra, kanske kan glädja någon annan.

Min värdegrund är att vara ambitiös, sanningsenlig, positiv, empatisk och engagerad, samt att se utanför ramarna.

Min styrka är i att jag lyssnar, är empatisk och ger verktyg till människor som de själva kan ta till sig och därmed lyfta sig själva.

 


 

 

Jag är en kreativ person som gillar att skapa i någon form och komma till uttryck. Jag gillar personliga möten, inredningar, detaljer som gör det där lilla extra och bra produkter med gott syfte och gärna miljötänk. En hel oas av möjligheter och utveckling helt enkelt!

Just nu är jag en blivande och skrivande författare till en kommande bok. Jag delar med mig mina tankar kring den process som sker när jag skriver fram till publicering här i min blogg.

Min helhetssyn på att må bra i både personlig utveckling, ta vara på stunder samt hälsan med vitaminer och mineraler.

Jag gillar även upptäcka vackra platser, vara nära havet när tillfälle ges och möta människor som inspirerar mig.

Alla bilder, fotografier även målningar som har jag tagit eller skapat själv samt lagt ut här på bloggen och det är inte tillåtet att låna eller ta bilder från denna blogg utan min tillåtelse.

Min inspiration finner jag i vardagen och i det lilla ❤

Varmt välkommen till min blogg❣