I livet pågår ständig förändring

I livet pågår en ständig förändring vare sig vi vill eller inte. Då gäller det att bestämma om man tvingas följa med på färden eller om man kliver på självmant och gör aktiva val.

Just nu pågår det saker i mitt liv som fått mig att tappa lite fokus för stunden. Stimulansen och kreativiteten är nästan på noll. Det är då det är så viktigt att fokusera på andningen och tillåta sig att det är okej att det är så här just nu. Jag behöver inte överprestera när allt annat tar energi och fokus. Det enda jag är skyldig mig själv just nu är att ta hand om det som behövs.

Visst är det konstigt att livet fortsätter oavsett vad som sker! Oavsett så gör vi val, medvetet eller omedvetet. Att renodla, skala av och göra det som är viktigaste är det bästa.

Tyvärr kan jag inte gå in på det som sker i mitt liv just nu. Det enda jag kan säga är att jag fokuserar på nuet och andas medvetet för att landa i mitt inre på ett snällt sätt.

Normalt så har jag en uppsjö av ord och meningar som flyger ur mig och jag fullkomligt älskar att få skriva och dela med mig. Men just nu är det torka. Det känns som en prestation att bara skriva just nu och det tar kraft. Klokt val? Förmodligen inte. Men jag vill ju inte vara frånvarande och utebli. Jag vill ju meddela dig som läsare vad som pågår istället.

För övrigt så läser jag mycket och lyssnar mycket på videofilmer, allt för att utbilda mig och utvecklas. Det känns liksom lättare att ta till sig än att leverera som det är nu. Att få vara lite snäll mot sig själv och hämta hem lite energi. Det har varit en dryg vecka med fokus på livet och den känslan har varit tröttande och en aning sliten.

Så jag återkommer hit till bloggen om en vecka så tar jag nu en välförtjänt paus och bara tar hand om mig!

På återhörande!

Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

4 Comments


 1. 20 februari, 2019

  Vad det än nu händer i ditt liv så hoppas jag det blir bättre och att du ska få må bra och få orken tillbaka. Kram

  Svara

  1. 22 februari, 2019

   Tack för din omtanke Anita Birgitta!

   Svara
 2. Carina
  25 februari, 2019

  Stryrkekram till dig
  Ibland behöver man pauser♥️

  Svara

  1. 25 februari, 2019

   Det känns bättre nu och det har varit skönt med paus. Tack för omtanken ❤️

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.