Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

4 Comments

 1. Carina
  14 februari, 2019

  Vilken lyx att få en egen föreläsning.

  Svara

  1. 15 februari, 2019

   Ja det var det verkligen, att få en egen föreläsning 😀

   Svara

 2. 15 februari, 2019

  Hoppas det går bra med SEO inlärningen det är ju så mycket man ska tänka på. Ha en fortsatt fin kväll.

  Svara

  1. 20 februari, 2019

   Tack för att du frågar Anita Birgitta 🙂 Jo då det går hyfsat men jag behöver nog lära mig mera om detta känns det som. Jag vill lära mig så mycket det går så att jag förstår bättre 😉 Allt gott!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.