Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

4 Comments


 1. 6 februari, 2019

  Det är så väldigt härligt att ge beröm till andra och själv lyfter man fram sig själv. Du skriver så klokt.

  Svara

  1. 6 februari, 2019

   Åh tack Anita Birgitta för din kommentar! Det glädjer mig verkligen 🙂 Önskar dig en fin kväll!

   Svara
 2. Carina
  7 februari, 2019

  Kloka vackra Tina ♥️
  Så klok och en riktig glädjespridare !

  Svara

  1. 7 februari, 2019

   Åh tack Carina 😊😃 Så glad jag blir av dina värmande ord 😍

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.