Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

2 Comments

 1. Pisan
  6 februari, 2019

  Jag är en kreativ person men fibromyalgin och ME:n sätter käppar i det kreativa hjulet. Det är frustrerande, jag vill men orkar inte. Jag tycker om att göra smycken, har hur mycket material som helst här hemma men det är sällan jag orkar men när jag gör det känns det sååå bra! Och jag är så himla nöjd efteråt. Jag tycker om att måla också, tavlor i abstrakta mönster men nu var det jättelänge sen jag gjorde det, saknar det. Önskar dig en fin dag! Kram! ♥♥♥

  Svara

  1. 6 februari, 2019

   Kram till dig också Pisan! Ja jag kan försöka förstå frustrationen när vilja finns men när kroppen inte kan. Jag kommer faktiskt ihåg dina fina smycken du gjorde 😀 Ja visst är det skönt att få vara kreativ! DEt är så fantastiskt. Hoppas det kommer dagar när du får till dina kreativa stunder igen <3 Önskar dig också en fin dag! <3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.