Olika utseenden

Tänk så olika utseenden kan vara på en header- den bild som är högst uppe på bloggen. Jag har ändrat tema här på bloggen och med detta så har även bilden till viss del ändrat. Genom ändringen av just den där headern så blir också själva bloggen annorlunda. Den får ett helt annat uttryck i sig själv. Tänk att så “lite” kan göra så mycket vid första intrycket när en öppnar upp bloggen och får möta detta.

Mina tankar snurrar och har så gjort i flera dagar 🙂 Jag bad om råd på Instagram om vilken av bilderna som var bäst enligt deras tycke. Efter detta så har jag nu ändrat idag igen ytterligare en gång till då jag kände att det saknade något. Vad tycker Ni om dessa tre bilder? En viss skillnad kan det se ut att vara då mobilkamerans ljus fångas upp olika sätt. Så tyck gärna till vad just du tycker om dessa tre?

Bild 1- är från den gamla temat, som jag har bytt bort ifrån. Klicka på bilden för att se den i större storlek.

Bild 2 -Sedan bytte jag som sagt tema här i WordPress och jag valde nu först detta utseende. Klicka även här på själva bilden för att se den i större format ifall du vill se närmare.

Bild 3- här nedan som ser ut lite som bild 2 här ovan. Det som skiljer sig åt är att loggon med mitt namn är något större på bilden samt en text under som inte finns på bild 2. Klicka för större format och för att se bilden bättre.

Text, typsnitt, bilder och färg kan ge helt olika uttryck och känsla till oss människor.  Jag själv gillar lavendel, både som bild men också som blomma. Jag har den i min trädgård och får liksom aldrig nog att att lukta på den och vidröra den. Lavendeln blir som en slags koppling till mig, där rofylldhet, färg, harmoni och så enkel.

Önskar Er en fin kväll!

 

 

 

Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.