Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

3 Comments

 1. Carina
  6 januari, 2019

  Som sagt
  Jag kör m mixerstav eller mixern till hushållsassistenten . Funkar super

  Svara

  1. 6 januari, 2019

   Jag har ingen hushållsassistent. Den stod bara i ett skåp och gjorde ingen nytta så jag gav bort den. Däremot har jag mixerstav. Jag är inte riktigt kompis med min mixerstav men kanske skall göra ett försök i alla fall 🙂 Tack för ditt råd! <3

   Svara

 2. 6 januari, 2019

  Ja nog är det variation i vädret, mest önskar jag att våren är här. Hoppas du hittar en blender. Ha en fin söndag.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.