Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

4 Comments

 1. Carina
  3 januari, 2019

  Ujujuj! Vilket jobb!
  Men jag följer dej gärna här vännen
  Njut av flödet 😘

  Svara

  1. 4 januari, 2019

   Tack fina Carina 😀 <3

   Svara
 2. Blondina
  7 januari, 2019

  Kul att ha hittat din blogg 😀 Ha en bra vecka

  Svara

  1. 7 januari, 2019

   Tack Blondina! Jag önskar dig också en bra vecka 😀

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.