Längtar och snart nytt år

Jag längtar precis som barn gör till födelsedagar eller julafton. Jag längtar att få se vad det yrkesverksamma har tyckt om mitt manus. Jag har ju själva manuset i datorn så jag skulle kunna fortsätta mitt arbete. Men om de som granskar just nu mitt manus har en massa åsikter om detta, så blir allt arbete onödigt. Jag menar om jag ändrar och/eller fortsätter på mitt manus utan att invänta svaren så blir det en massa onödigt arbete.

Det har ju trots allt bara gått dryga 2 veckor sedan jag lämnade ifrån mig ett fysiskt manus för granskning. Och jag kikar i min brevlåda så där längtansfullt ☺️.

Men ännu inget manus med tyckande.

Så när jag väntar på manuset så gör jag andra saker som att läsa andra böcker.

Jag fick en bok i julklapp som jag just nu läser. Det var ingen bok jag önskade mig men som jag så väl behövde ❤️

Jag kommer att återberätta om denna bok som jag läser nu, vid ett senare tillfälle när jag läst ut den.

Jag summerar detta året som händelserikt och något jag aldrig trodde skulle få fart och utveckling som det nu har blivit. Det har varit intensivt men bra 😊💗

Kommande år 2019 önskar jag innerligt att få publicera min bok, att få fotografera mera och måla mera. Fast det finns så mycket mera som jag önskar inför det nya året och jag vet att 2019 kommer att bli ett toppenår 👍🏻👌❣️🌟🎉🥂

I övermorgon är det sista dagen på året 2018 och samtidigt min pappas födelsedag. Han fyller 75 år och är bortrest utomlands.

Själv skall vi fira det lite varsamt på årets sista dag då vi åker till Värmland på första dagen av året 2019 ❤️

Vi ses mina vänner 👋🏻

Vi reser från 2018 och in till 2019 🎉🎊🥂💝

Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

4 Comments

 1. Anita Birgitta
  29 december, 2018

  Minns så väl hur påfrestande det var att vänta och vänta på svar när jag lämnade mitt manus till min lektör. Men sista omgången som hon gick igenom den skicka hon iallafall ett mail innan hon var färdig och skrev att det går bra och att hon älskade den. Då visste jag att jag skrivit en bra bok. Sen fick jag separationsångest när jag släppte den på marknaden ända till jag läste den första recensionen om den. Allt dom här känslorna tror jag är vanligt hos oss författare. Ha det gott så ska du se att hör nånting snart.

  Svara

  1. 30 december, 2018

   Härligt att få läsa dina tankar och ord AnitaBirgitta! Skönt att få höra från dig som redan har varit i den sitsen där jag befinner mig nu.
   Tack för omtanken 😊

   Svara
 2. Carina
  30 december, 2018

  Önskar dig varmt lycka till med boken och ha lite lugn i magen 🤗😘😍

  Vi önskar lite samma då jag önskar mer fotograferande 🥰
  Ha en fin lugn helg och ta det lugnt på vägarna
  Kram

  Svara

  1. 30 december, 2018

   Tack Carina för dina värmande ord!
   Ja visst är det underbart med att få fotografera 😊❤️
   Önskar dig också en lugn och fin helg!
   Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.