En skön känsla

Här om dagen åkte vi iväg, ut på landet mot kusten till. Det hade fallit mera snö vid kusten än inåt landet där jag bor. Jag fångades genast av det vackra som naturen gav mig med snötäckta granar och hus.

Hela mitt inre bubblade av glädje och jag fick liksom inte nog av det vackra! Jag tog många bilder med mobilen då digitalkameran blev kvar hemma.

Visst känns bilden ovan lite majestätisk? Träden står som väggar längs sidorna och ramar in vägen som känns snarare som en stig. Vi är ensamma på vägen med vår bil vilket känns skönt en förmiddag som denna.

Ännu ett vackert ställe trots att jag åkte med i bilen.

På vägen hem stannade vi till och åter igen fångades jag av de vackra som naturen skapar åt oss tillsammans med rätt ljus i rätt form, som denna lykta. Så stämningsfullt, eller hur?!

Och idag får vi iväg igen, ut på äventyr. Precis när vi är framme så börjar dimman att lägga sig som ett täcke över det svenska landskapet, vår vinterklädda natur. Solen lyste så vackert, dimman infann sig och naturen bjöd på sitt bästa som alltid.

Vi skulle ju bara promenera för en liten stund. Jag kunde inte låta bli att se det vackra och fiskade upp min mobil ur fickan och tog denna bild. För mig är bilden ovan så otroligt vacker! 😍

Hemma står min digitalkamera och väntar på mig med det nya stativet. Ett kamerastativ som jag fick i julklapp! Så otroligt glad jag blev att jag fick detta stativ. Nu skall jag träna mera på att fotografera med stativ och med min digitalkamera.

Så här ser mitt fina kamerastativ ut:

Och idag kom även mitt intyg att jag har gått distanskursen Skriv och Fotografera för läraren Mickan Thor på Ädelfors folkhögskola. Tack Mickan för det du har lärt mig!

Här är några bilder på mitt intyg:

Snart börjar jag en ny distanskurs och även då lär jag säkert få lära mig massor av nya saker i det kreativa skrivandet.

Önskar Er fina stunder!

Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

4 Comments

 1. Carina
  27 december, 2018

  Bilden innan kamerastativet gillar jag mest 😅
  Det är så skoj att använda stativ men bökigt Att bära mes sig.
  Men kvällsbilder , då måste man ha stativ …
  Grattis till alla dina intyg från kurser och samtidigt önskar jag dig ett riktigt fint 2019
  Kram

  Svara

  1. 28 december, 2018

   Tack Carina och Grattis idag på din födelsedag 😀 Önskar dig en fin dag och ett underbart 2019! <3

   Svara
 2. Mickan Thor
  28 december, 2018

  Kära fina Tina!!! Oj vilken glädje och livslust du förmedlar både i bilderna, i raderna och mellan raderna! Jag blir berörd och entusiasmerad av din positivism Tina.

  Tack för att du varit en synnerligen engagerad och kommunikativ kursdeltagare!

  Lycka till med nästa kurs! Kram om dig vännen! Och må 2019 bliva DITT KREATIVA ÅR!!!!

  Svara

  1. 28 december, 2018

   Tusen Tack kära Mickan! 🙂
   Tack för dina fina ord 😉

   Jag önskar dig också ett fint behagligt och bra år 2019 med framgångar och utvecklingar som leder till något gott!
   Hoppas vi ses framöver igen, då jag gärna vill gå kurs för dig igen.
   Allt gott till dig 😀

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.