Fredag och härlig tillvaro

Känslan när värmen kommer trots att det är den 5/10 🙂 Känslan över att  få uppleva en fin sensommar och få sitta ute med datorn och njuta av det vackra vädret gör mig så glad och varm i mitt hjärta!  <3

Det är fredag och första helgen i oktober är i antågande.  Jag sitter här ute och njuter av min kopp kaffe bredvid mig. Läppjar på kaffet och njuter tillfullo  😉

Jag önskar att jag hade en lugnare helg framför mig, men istället har jag valt att göra saker. Tänk så det kan bli! Imorgon bär det av mot Tierp och att få vara kreativ, att få skapa och träffa människor som är lika entusiastiska.

På söndagen blir det att vara chaufför och att vara behjälplig med att bära saker.

Stunder att få vara med sin dotter ger så otroligt mycket, att jag väljer detta  <3

Vad har Ni tänkt göra denna sköna fredag och helg?

Önskar Er en fin fredag!

Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

2 Comments

 1. Carina
  5 oktober, 2018

  Härligt att vara kreativ..Du får ta det lugnt mellan alla sk utflykter.
  Skälv kan jag bara ta det lugnt då kroppen fortfarande inte har någon ork, det är tungt att andas och halvdöv på vä öra. Men sticka orkar jag 😉
  Ha en härlig helg
  Kram

  Svara

  1. 5 oktober, 2018

   Du får krya på dig Carina <3
   Hoppas du blir bättre snart!
   Önskar dig en trevlig helg min vän! 😉

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.