Profilbilden försvinner

Jag la till min profilbild så att när jag kommenterar så finns där min profilbild. Nu har den försvunnit igen, alltså profilbilden.

Ibland förstår jag verkligen inte varför det händer trots att jag har lagt till profilbilden i gravatar samt i Ultimate member. På Gravatar så finns där min profilbild https://sv.gravatar.com/tinainspirerar

men inte på Användare- > Din profilbild.

Högst märkligt!

 

Jag är en kvinna mitt i livet, som utvecklas och går framåt, tar lärdom på livets väg och ser det goda i allt som för mig framåt! Jag är livsinspiratör med den egna personliga utvecklingen och är konstnär i mitt skapande. Jag vill skriva böcker och jag vill fortsätta att utvecklas i mitt målande och fotograferande, i skapandes kraft! Jag ser att vi människor missar så mycket av det goda för att vi har haft eller har så bråttom och jag vill gärna visa vägen till den goda upptäckten :)

2 Comments

 1. Carina
  3 oktober, 2018

  Jag har haft samma problem båd i går och idag. Får gå in på Ultimate member igen och klicka i på inställningar som du visade mig.
  phu säger jag bara ….
  Hemma forfarande då jag fick lunginflammation 🙁
  Kram

  Svara

  1. 3 oktober, 2018

   Inget roligt när det krånglar så med profilbilden!
   Stackars dig som råkat ut för lunginflammation. Vet verkligen hur det är att ha detta. Krya på dig ?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.